Як правильно їсти піцу?
Піцу можна їсти по-різному в залежності від особистих уподобань та культурних особливостей, але існують кілька традиційних способів, щоб по-справжньому насолодитися цією стравою. В Італії, наприклад, піцу їдять руками, складаючи трикутний шмат навпіл, щоб начинка не випадала, а утримувала всі інгредієнти. У мережі закладів ShawarMama рекомендують починати поїдання піци саме з такого способу: це допомагає відчути поєднання всіх смаків одразу. Їдять піцу зазвичай з центру до країв, оскільки центр зазвичай м’який і соковитий, з максимальною кількістю начинки. В інших випадках використовується столовий ніж та вилка, особливо якщо піца містить багато соусу або сиру, що робить її менш зручною для їжі руками. Але вирішувати тільки вам, як і чим їсти піцу в Харкові. У будь-якому випадку буде смачно, якщо ви шанувальник ніжно та соковитої піци.

Як їсти піцу в піцерії?
У закладах часто подають прилади – ніж та вилку, щоб гості могли акуратно їсти піцу, особливо якщо страва містить багато сиру чи соусу. У неформальній обстановці або в будь-якому закладі, ви, звичайно, можете відмовитися від приладів і насолоджуватися, тим більше якщо їсте піцу з друзями або в родинному колі, буде цілком прийнятно їсти руками, особливо коли йдеться про традиційну італійську подачу. Важливо відзначити, що процес передання піци важливо сповільнити, щоб встигнути оцінити та насолодитися смаком тіста, соусу та начинки. У ShawarMama намагаються підтримувати атмосферу затишку та пропонують гостям різноманітні добавки до піци, якими можна доповнити свою улюблену піцу, якщо ви, наприклад, сьогодні бажаєте урізноманітнити смак вже знайомої піци.
Чи потрібно їсти бортики піци?
Бортики піци, або скоринки, багато хто вважає смачною та важливою частиною страви. У закладі ShwarMama борти готуються особливо ретельно, оскільки вони становлять чималу частину смакового враження. Вони створюються на основі фірмового дріжджового тіста, яке піднімається до ніжної хрусткої скоринки, зберігаючи всередині легкість та м’якість. Ці борти можуть бути з’їдені так само, як і решта піци, або окремо з додаванням соусу – це справа смаку. У ShawarMama ви можете замовити до скоринок додатково соуси, наприклад: часниковий, гострий томатний, барбекю, американська гірчиця, що робить їх ще більш апетитними та привабливими для любителів піци. Багато гостей готують бортики в соусі, щоб надати їм додатковий смак і урізноманітнити загальне враження від страви. Деякі борти можуть навіть замінити хліб, і їх можна поєднувати з основними іншими стравами. Тому, на думку закладу ShawarMama, скоринки не тільки варто їсти, вони можуть стати окремою та приємною частиною трапези. Це додає ще один рівень кулінарного задоволення і дає гостям можливість насолоджуватися піцею до останнього шматочка.